Reactie Ciman solliciteert naar een basisplaats: "Ik heb bewezen dat ik de ploeg iets kan bijbrengen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brussel
| 17 reacties
Ciman solliciteert naar een basisplaats: "Ik heb bewezen dat ik de ploeg iets kan bijbrengen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Ciman bezorgde gisteren België de overwinning tegen Noorwegen met een kopbaldoelpunt. De verdediger legde zo alle criticasters het zwijgen op. Maar hij is niet tevreden met een doelpuntje in een oefenwedstrijd...

Want het moet gezegd: er werden heel wat vraagtekens geplaatst bij de selectie van Laurent Ciman. "Ik heb geantwoord op het terrein", grijnst de flankverdediger. "Net zoals Olivier Giroud. Ook hij kreeg in Frankrijk heel wat kritiek."

"Ik draag dit doelpunt op aan mijn vrouw en kinderen", gaat Ciman verder. "Maar ook aan mijn ouders. Het was een jaar geleden dat ik hen had gezien. Canada (Ciman speelt bij Montréal Impact, nvdr.) is niet bij de deur."

Door de defensieve problemen heeft de voormalige Rouche zelfs kans om te spelen op het EK. "Ik zal klaar zijn als Marc Wilmots me nodig heeft. Op fysiek vlak zit ik aan tweehonderd procent."

Ik zal klaar zijn als Marc Wilmots me nodig heeft op het EK

Laurent Ciman

"Ik hoop dat ik de coach bewezen heb dat ik iets kan bijbrengen aan het elftal", besluit Ciman. "Bovendien zijn het niet de individuen die het verschil maken op een toernooi, maar het collectief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties