'Gewezen Anderlecht-coach Hasi blijft Belgische markt afschuimen en wil na Thibault Moulin nog een bekende naam binnenhalen'

Redactie
| 12 reacties
'Gewezen Anderlecht-coach Hasi blijft Belgische markt afschuimen en wil na Thibault Moulin nog een bekende naam binnenhalen'
Foto: © photonews

Besnik Hasi is van plan enkele bekende namen uit de Jupiler Pro League naar Polen te halen. Na Thibault Moulin (W-Beveren) staat een volgende speler die vorig jaar in de eerste klasse te zien was op zijn verlanglijstje.

Jordan Remacle zou wel eens de tweede bekende naam kunnen zijn die naar Legia trekt. De Luikenaar maakte donderdag bekend dat hij de trainingen bij OH Leuven niet zal hervatten en voedde zo de geruchten over een vertrek bij de degradant.

De toekomst van de 29-jarige Remacle ligt mogelijk bij de nieuwe club van Besnik Hasi. Volgens HNB informeerde Legia Warschau bij OHL naar de voorwaarden betreffende een transfer.

De Leuvenaars willen een correcte som ontvangen voor Remacle die nog tot medio 2018 onder contract ligt aan Den Dreef. Ook de Belgische eersteklassers STVV en ex-club Lokeren tonen interesse. Een verhuis naar concurrent Antwerp lijkt dan weer uitgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties