Het plan van Club Brugge: "We willen met Izquierdo hetzelfde doen als met Meunier"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 32 reacties
Het plan van Club Brugge: "We willen met Izquierdo hetzelfde doen als met Meunier"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Izquierdo komt, ziet en overwint. En dat mag gerust in de tegenwoordige tijd worden verwoord. De Colombiaan was gisteren dé man in de Supercup. En dat hebben buitenlandse scouts ook gezien.

Ze zaten ook gisteren voor onze persbanken. De scouts van buitenlandse topclubs, druk schrijvend in notitieboekjes. Wedden dat de naam van José Izquierdo deze week meermaals op tafel zal worden gegooid in pakweg La Liga en de Serie A?

"Maar we moeten Josken nog een jaar in Brugge houden", aldus Michel Preud'homme. "Het plan met Izquierdo is hetzelfde als met Thomas Meunier. En met hem zijn we onze afspraken ook nagekomen, hé."

Preud'homme verwacht overigens niet dat de Colombiaan nog zal vertrekken. "We overwegen enkel een niet te weigeren bod van een topclub. Een middenmoter moet het niet proberen, hé."

"We maken onze spelers duidelijk dat ze niet te vroeg voor het buitenland moeten kiezen", besluit de Luikenaar. En opnieuw is Meunier hét voorbeeld. "Thomas had vandaag niet bij PSG gespeeld als hij te vroeg weg was geweest."

En wat is het plan van Izquierdo zelf?

"Het is mijn bedoeling om op een dag die stap te zetten", aldus Josken. "Maar momenteel ben ik héél gelukkig bij Club. Ik wil Champions League spelen. Of het bestuur al gevraagd heeft om me een maandje koest te houden? Nee, dat niet." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties