Ivan De Witte wordt ongeduldig: "Half augustus moet Kums weg zijn of..."

Redactie
| 0 reacties
Ivan De Witte wordt ongeduldig: "Half augustus moet Kums weg zijn of..."
Foto: © photonews

AA Gent heeft geen tijd te verliezen indien Sven Kums nog gaat vertrekken. De Buffalo's willen dan ook zo snel mogelijk duidelijkheid en gaven de speler een deadline.

Of beter gezegd: ze gaven huismakelaar Mogi Bayat een deadline om hem een nieuwe club te vinden. Voor de juiste prijs natuurlijk, want zonder euro's op tafel vertrekt Kums niet. "De vraagprijs is een startpunt natuurlijk. Sven heeft, net als Laurent Depoitre, veel voor de club betekend. Wij zullen hen niet blokkeren. Gezien hun leeftijd is het begrijpelijk dat ze nog een stap willen maken. Maar wij hebben als club ook rechten", zegt voorzitter Ivan De Witte aan Het Nieuwsblad.

Ik zou graag eens een officieel bod binnen krijgen, per mail

En er is al veel geschreven, maar voorlopig is er niets concreets. Ook niet de acht miljoen euro van Napoli. "Ik zou graag eens een officieel bod binnen krijgen, per mail. Dat zou alles vergemakkelijken. Dan kan je een tegenvoorstel doen, enzovoort. Dat is tot op heden nog niet gebeurd, waardoor de situatie mistig blijft", vervolgt De Witte

"De spelers weten dat we tegen half augustus duidelijkheid willen. Want misschien moeten wij ook een vervanger halen. Daar ligt de deadline en de spelers weten dat. Komt het bod later, dan wordt een vertrek een stuk moeilijker bespreekbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties