Reactie Twee bepalende Mechelaars roemen vooral ... elkaar: "Zonder hem ..."

Twee bepalende Mechelaars roemen vooral ... elkaar: "Zonder hem ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee helden telde het treffen tussen Eupen en KV Mechelen. Beiden bleven ze na de match echter met de voetjes op de grond. En ze roemden elkaar eerder dan zichzelf.

Tim Matthys scoorde én gaf een assist in Eupen, waarmee hij erg belangrijk was voor het team: "Geweldig leuk dat ik die 0-2 kon maken, want door mijn klein foutje kon Eupen misschien gelijkmaken vanop de stip. Gelukkig hield Anthony ons daar in de match met zijn redding", aldus Matthys achteraf.

Anthony Moris: "Penalty's? Die pak ik op gevoel"

De goalie antwoordde gevat: "Ik ben zeker blij dat ik ook mijn rol heb kunnen spelen in deze overwinning, maar het is toch vooral het collectief dat zegevierde. En Tim Matthys was de man van de avond, met een doelpunt en een assist was hij erg belangrijk voor ons team. De eerste drie punten van het seizoen doen deugd."

Toch was de penaltysave van Moris niet te versmaden, al trapte Sylla ook niet echt goed. "Neen, ik ben niet de held. Maar dit doet wel deugd voor het vertrouwen. Een speciale techniek heb ik niet, ik volg mijn gevoel bij elfmeters. Deze keer zat mijn gevoel juist", bleef de doelman erg bescheiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties