Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag twee kregen we Anderlecht dat eindelijk eens het gaspedaal induwde en de eerste echte topper van deze competitie tussen Gent en Genk. Voer genoeg voor ons team van de week.

Doel

Helemaal achterin leek de nominatie even naar Sammy Bossut te gaan, de doelman van Zulte Waregem hield z'n netten schoon in Beveren. Toch stak Bizot hem nog voorbij in de pikorde. Zonder de Nederlander kon Genk tegen een zware nederlaag aankijken in Gent.

Verdediging

Hetzelfde mag gezegd worden van Sébastien Dewaest, al mogen we ook Ndidi niet vergeten. puike prestatie van de middenvelder als depanneur centraal achterin. Ook aan de overkant van het veld vielen ons twee spelers op.

Thomas Foket speelde werelds en ook MItrovic was op geen enkel foutje te betrappen. De Gentse defensie stond, op een twijfelende Rami Gershon na, stevig.

Middenveld

Op het middenveld deelde Dendoncker bij Anderlecht de lakens uit. Een topprestatie van het jeugdproduct zorgde ervoor dat het hele team beter ging draaien. Dat deed ook Jonckheere bij KV Oostende tegen Club.

Matthys was gevaarlijk bij KV Mechelen én beslissend met een goal en een assist. Zowel Simon als Bolbat waren bij respectievelijk AA Gent en Sporting Lokeren constant dreigend. Vooral Bolbat mocht terugkijken op een mooie match.

Aanval

Musona had bij Oostende alle pech van de wereld dat hij niet op het scorebord geraakte. Hij kwam erg dichtbij twee doelpunten. Bij Anderlecht keken we verlekkerd naar het debuut van Lukasz Teodorczyk. Wat een aanwinst! Het kwijl van onze Anderlecht-volger is nog steeds niet opgedroogd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties