Onderhandelaar geeft Anderlecht nieuwe deadline: "Anders gaat het gewoon niet door"

Onderhandelaar geeft Anderlecht nieuwe deadline: "Anders gaat het gewoon niet door"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Steven Defour is nog steeds niet weg bij Anderlecht en het lijkt erop dat een transfer wel eens van de baan zou kunnen geraken. René Weiler zal er alvast niet over klagen, of Defour er zo gelukkig mee zal zijn...

De onderhandelaars uit het Midden-Oosten zijn het al een poosje beu. "Anderlecht moet niet denken dat we voor een speler van 28 jaar hetzelfde gaan betalen als één van 22", liet Mitch Bakkovens, de afgevaardigde van de geïnteresseerde clubs ons vorige week weten. Toen al had hij Anderlecht een deadline gegeven, maar de onderhandelingen gingen daarna toch nog door.

Defour zelf had het bestuur laten weten dat hij een overgang naar de woestijn wel zag zitten, in zijn entourage waren ze minder happig. Zo wil zijn familie liever niet dat Defour met vrouw en kind richting oostenzon vertrekt. Maar Defour ziet een kans om zijn toekomst veilig te stellen en liet zich overhalen door het megaloon van drie miljoen per jaar.

Als ik binnen twee dagen terugkeer naar Dubai en de transfer is dan niet in orde, gaat het gewoon niet door

Anderlecht wil nu echter direct boter bij de vis: zeven miljoen euro in één keer te betalen. "Kijk, ik ben geïnteresseerd in Defour, hij kan elke club helpen", laat Bakkovens nog weten. "Maar als Anderlecht moeilijk gaat doen, hoeft het niet. Wie betaalt nu zeven miljoen in één keer? Als ik binnen twee dagen terugkeer naar Dubai en de transfer is dan niet in orde, gaat het gewoon niet door."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties