Geen zorgenkinderen meer bij Club Brugge: "Maar sommige spelers niet té snel brengen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 0 reacties
Geen zorgenkinderen meer bij Club Brugge: "Maar sommige spelers niet té snel brengen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge krijgt zondagnamiddag het bezoek van Sporting Lokeren. Michel Preud'homme kan in alle rust naar de wedstrijd toeleven, want de oefenmeester van blauw-zwart beschikt over een volledig fitte kern.

De voorbije weken lagen er nog enkele spelers in de lappenmand of sukkelden er nog enkele jongens met wat kwaaltjes, maar dat is ondertussen verleden tijd. “Iedereen traint. Ik heb zelfs enkele jonge jongens meegestuurd naar een toernooi in Nederland”, glimlachte Michel Preud’homme op het persmoment.

“Pina traint sedert drie dagen normaal en ook Lior (Refaelov, nvdr.) hervatte de training drie dagen geleden. Benoit (Poulain, nvdr.) trainde vrijdag voor het eerst mee. Hij zou normaal in actie gekomen zijn tegen Antalyaspor, maar sukkelde met de kuit. In de opwarming kreeg hij opnieuw last en daarom beslisten we om hem aan de kant te houden.”

"Spelers in mijn wedstrijdselectie zijn wedstrijdfit, maar..."

Michel Preud'homme

Toch zal Preud’homme tijdens de eerstkomende matchen niet té vaak roteren. “De spelers die ik in mijn wedstrijdselectie opneem, zijn wedstrijdfit. Maar in het begin van het seizoen moet je verder denken. Sommige spelers zal ik niet té snel brengen”, besloot de oefenmeester van de landskampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties