Anderlecht zoekt extra middelen voor... Lombaerts

Anderlecht zoekt extra middelen voor... Lombaerts
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft zijn zinnen nog steeds op een transfer van Nicolas Lombaerts staan. De linksvoetige centrale verdediger is echter een moeilijk geval: duur en er is concurrentie. Maar paars-wit zoekt middelen om dat op te lossen.

Voorlopig heeft Lombaerts nog geen akkoord met eender welke club. Bij Zenit St.-Petersburg zit hij op de bank, maar hij wacht geduldig af wat zijn management voor hem uit de bus kan toveren. Mogelijk wordt dat nog Anderlecht, want daar zit Herman Van Holsbeeck niet stil. De manager wil extra middelen creëren om Lombaerts over de streep te trekken, maar daarvoor moet hij eerst verkopen.

Van Holsbeeck moet een hoop kleine transfers doen of één grote om de komst van Nicolas Lombaerts te bekostigen.

De transfer van Praet zit op een heel laag pitje en de mogelijkheid wordt steeds groter dat hij gewoon blijft. Maar Van Holsbeeck heeft nog heel wat spelers die hij kan verkopen: Kawaya, Bastien, N'Sakala, Vico, Okaka... Die wil hij allemaal de komende dagen kwijt raken om zo extra budget te hebben voor Lombaerts.

Of één grote transfer zoals die van Praet of... Kara. De verdediger wordt nog steeds gelinkt aan enkele buitenlandse clubs, maar het probleem is dat hij momenteel de meest constante centrale verdediger is die René Weiler onder zijn hoede heeft. Maar hij zou wel genoeg geld opbrengen om Lombaerts en Zenit te overtuigen. Sébastien De Maio zal dan wel een tandje moeten bijsteken, want hij overtuigde nog niet helemaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties