Anderlecht denkt aan recordsom voor vervanger indien Praet vertrekt

Redactie
| 39 reacties
Anderlecht denkt aan recordsom voor vervanger indien Praet vertrekt
Foto: © Photonews

Anderlecht is blijkbaar toch nog in de markt voor een vleugelspeler. De naam Nicolae Stanciu is al meerdere keren gevallen, maar blijkbaar wil paars-wit ver gaan om de Roemeense aanvallende middenvelder binnen te halen.

Herman Van Holsbeeck wil nog anticiperen op een mogelijk vertrek van Dennis Praet. Stanciu en Steaua Boekarest waren tot nu toe niet te verleiden voor een transfer, maar na de 5-0-nederlaag tegen Manchester City is het een andere zaak geworden. De Roemeense club lijkt niet meer in staat om de Champions League te halen en dus zou een grote transfer nog wat geld in het laatje kunnen brengen.

Recordsom van zes miljoen

Maar dus moet er boter bij de vis komen, want Steaua wil maar liefst acht miljoen euro. Volgens La Capitale zouden de Brusselaars zelfs bereid zijn om zes miljoen (een recordsom voor Anderlecht) op tafel te leggen. Maar er zijn nog kapers op de kust, die misschien iets kapitaalkrachtiger zijn.

Anderlecht heeft met Defour al een middenvelder verloren. Indien Praet ook nog vertrekt wordt de spoeling te dun en moet er nog iets bijkomen. Stanciu is slechts één van de pistes die Anderlecht nog volgt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties