Reactie Preud'homme overweegt dan toch transfer(s): "We hebben nog een paar dagen om iets te doen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Kortrijk
| 34 reacties
Preud'homme overweegt dan toch transfer(s): "We hebben nog een paar dagen om iets te doen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge zag na José Izquierdo nu Lior Refaelov voor een hele poos uitvallen. Zelfs als de twee sleutelpionnen van blauw-zwart snel revalideren, kampen ze over een aantal weken toch met een serieuze conditionele achterstand. Moet Club dan toch nog actie ondernemen op de transfermarkt?

Tijdens de voorbije weken was Preud’homme duidelijk: het transferhuiswerk van Club Brugge was af. Enkel en alleen een extra keeper was eventueel nog welkom. Maar na de nederlaag in Kortrijk begon de coach van blauw-zwart toch te twijfelen.

Enkele spelers stelden teleur, maar vooral het uitvallen van Refaelov kan ervoor zorgen dat Club toch nog versterking haalt. “We hebben nog een paar dagen om iets te doen op de transfermarkt”, aldus Preud’homme.

Gesprek met bestuur

“Maar het is niet simpel. Izquierdo komt over een aantal weken sowieso terug, hé. We mogen ook niet te veel spelers hebben. Ik kan me momenteel nog niet uitspreken over mogelijke transferactiviteit. Ik zal eerst en vooral een goed gesprek hebben met het bestuur. Hetgeen we beslissen, zullen we dan communiceren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties