Verdediger Juventus vandaag in Waregem

Redactie
| 7 reacties
Verdediger Juventus vandaag in Waregem
Foto: © photonews

Zulte Waregem staat op kop in de Jupiler Pro League met 10 op 12, maar het blijft azen op een extra verdediger om de spoeling daar minder dun te maken. Een deal is er nog niet, maar de oplossing lijkt uit Italië te gaan komen.

Kenneth Otigba van Heerenveen? Die trok op uitleenbasis naar Turkije. Brandon Mechele van Club Brugge? Die moet (voorlopig) bij blauw-zwart blijven. Michael Heylen van Anderlecht of Dino Arslanagic van Standard? Op het eerste zicht geen echte opties meer.

Maar er moet wel een extra centrale verdediger komen. En het lijkt er steeds meer op dat Luca Marrone echt wel het plan A is van Zulte Waregem.

Sinds 2009 speelt hij bij Juventus, al werd hij al uitgeleend aan Siena, Sassuolo, Carpi en Hellas Verona de voorbije jaren. Marrone is eigenlijk een middenvelder, maar kan ook prima overweg centraal achterin. Hij past perfect in de plannen van Dury.

Vandaag is hij in België om de faciliteiten van Essevee te bekijken. Daarna beslist hij mogelijk om aan de Gaverbeek een jaartje te tekenen, al twijfelt hij voorlopig nog in afwachting van een aanbod van een club uit de Serie A. Het fel vernieuwde oefencomplex van de Belgische subtopper kan hem mogelijk helpen over de streep te trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties