Reactie Köteles verrast: "Waasland-Beveren een stap terug? Neen, want..."

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Beveren
| 0 reacties
Köteles verrast: "Waasland-Beveren een stap terug? Neen, want..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren pakte vrijdagavond drie punten tegen Club Brugge. De eerste overwinning van het seizoen voor de ploeg van Stijn Vreven, die sinds kort ook over een ervaren sluitstuk beschikt.

“Ik vond het fantastisch om weer te spelen”, aldus Laszlo Köteles na afloop van zijn eerste wedstrijd voor Waasland-Beveren. “Het Beverse publiek is schitterend. De fans stonden negentig minuten lang achter ons. Ze hebben alles gegeven, net als wij.”

“Het was een beetje raar om na tien maanden weer in actie te komen en het was ook raar om als underdog tegen Club Brugge te spelen. Ik hoor iedereen zeggen dat dit voor mij een stap terug is, maar daar ben ik het niet mee eens. Alles is beter dan niet spelen. Ik wil aan heel België bewijzen dat ik het nog kan.”

"Lekker, zeker gezien onze voorgeschiedenis met doelmannen"

Stijn Vreven zag – net als iedereen – dat zijn nieuwe doelman een goede beurt maakte. “Köteles pakt natuurlijk een belangrijke bal, hé”, doelde de coach van Waasland-Beveren op de kopbalkans van Jelle Vossen. “Dat is lekker, zeker gezien onze voorgeschiedenis met doelmannen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties