Uitblinker Waasland-Beveren had bijna niet gespeeld tegen Club Brugge: "Als het nog eens gebeurt, zit hij op de bank"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Uitblinker Waasland-Beveren had bijna niet gespeeld tegen Club Brugge: "Als het nog eens gebeurt, zit hij op de bank"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren pakte vorige vrijdag de volle buit tegen Club Brugge. De eerste zege van het seizoen voor de ploeg van Stijn Vreven, en dat ondanks het feit dat de voorbereiding op de wedstrijd niet vlekkeloos verliep.

Op de dag van een wedstrijd verzamelen de spelers van Waasland-Beveren steevast 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijd. Als er een wedstrijd doorgaat op vrijdagavond, dan moeten de spelers zich dus best op tijd naar de club begeven. Gano had afgelopen vrijdag pech, want door een file arriveerde hij te laat op de afspraak.

Het viel op dat Gano zich te pletter liep tijdens de match. Maar dat had dus een goede reden. “Ik ga eerlijk zijn, hé. Door het verkeer was Zinho iets te laat”, aldus Vreven in Extra Time. “Anderhalf uur hebben wij gehoord”, kwam Frank Raes tussen. “Hij was iets te laat”, pikte Vreven opnieuw in. “Ik heb hem dan ook gezegd als jij niet een hele wedstrijd jaagt, dan heb je een probleem.”

"Ik heb heel fel getwijfeld om hem op te stellen, maar..."

“Ik heb heel fel getwijfeld om hem op te stellen, maar mijn assistenten hebben me uiteindelijk over de streep getrokken. Ik had natuurlijk iets om hem mee te prikkelen. En als ik hem niet had opgesteld, dan had ik in mijn eigen vel en in dat van de club gesneden.”

Deze keer kwam Gano er dus nog mee weg, maar volgende keer zal hij minder geluk hebben. “Zoiets mag je als prof niet overkomen”, maakte Vreven duidelijk. “Als je opstaat op de dag van een wedstrijd, moet je met de match bezig zijn. Dit is een goeie les voor hem, want volgende keer zit hij wel op de bank.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties