Mido over ex-ploeg AA Gent: "Zo trots op Michel Louwagie"

Redactie
| 7 reacties
Mido over ex-ploeg AA Gent: "Zo trots op Michel Louwagie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ahmed 'Mido' Hassan, het was een lust om naar te kijken als voetballer. De Egyptische aanvaller kende na AA Gent echter een bewogen carrière, maar spijt heeft hij niet. De man heeft immers nog grootse plannen.

Mido trainde eerder in Egypte al Zamalek, waar hij de beker won. "Ik was meteen de jongste Egyptische coach ooit die een prijs haalde", zegt hij in HLN. "Maar ik wil in Europa aan de slag. Ik geloof dat ik alles heb om aan de top te trainen. Ik voetbalde graag, maar coaching bevalt me net zo goed."

Tegenwoordig is hij aan de slag bij Lierse als adviseur, naast een aantal andere jobs als analist. "Maged Samy heeft me gevraagd om hem te helpen om Lierse terug naar de top te brengen. Ik heb een aantal spelers gezocht om Lierse te versterken. Maar Eric (Van Meir) is de boss, laat daar geen twijfel over bestaan. Ik geef mijn advies, maar hij doet daarmee wat hij wil. We hebben een goeie verstandhouding."

Ik geloof dat ik alles heb om aan de top te trainen

Vanavond speelt Lierse tegen Gent, de club waar het voor hem begon. "Toen ik destijds bij Gent voetbalde, had ik mij nooit kunnen voorstellen dat de club bij de laatste 16 in de Champions League zou geraken. Ik ben vooral heel trots op Michel Louwagie. Ik heb hem altijd hoog ingeschat, hij heeft alleen maar gewerkt om zijn club beter te maken. Toen ik er was, was er bijna niets. Daarom ben ik ook zo trots als ik zie waar Gent nu staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties