Data van speeldag 14 tot 17 zijn bekend: STVV ontvangt Club Brugge op vrijdag, en noteer zondag 20 november met stip in uw agenda!
Redactie
| 0 reacties

Speeldagen 14 tot 17 in de Jupiler Pro League zijn bekend

Data van speeldag 14 tot 17 zijn bekend: STVV ontvangt Club Brugge op vrijdag, en noteer zondag 20 november met stip in uw agenda!
Foto: © photonews

Deze vrijdag werden de exacte starturen van speeldag 14 tot en met 17 in de Jupiler Pro League bekend gemaakt. En dus kunnen de fans van de zestien eersteklassers weer enkele cruciale data vastleggen.

In het afsluitende weekend van de herfstvakantie openen vrijdag 2 november Kortrijk en Charleroi de debatten. Twee dagen later trekt Racing Genk zondagmiddag (14u30) naar Club Brugge.

Na een volgende interlandbreak ontvangt STVV Club Brugge op vrijdag 18 november. Sint-Truiden hoopt dan de Hel van Stayen nog eens te doen branden.

Belangrijke 20 november

Voor koploper Zulte Waregem breekt in die periode een cruciaal tweeluik aan, met de thuismatch tegen Anderlecht (zondag 20 november) en de verplaatsing naar Sclessin de zondag erop. Dé match van 20 november wordt natuurlijk he thuisduel van KV Mechelen tegen Standard, waarin Yannick Ferrera zijn ex-ploeg in de ogen kijkt.

Bekijk hier de volledige kalender

.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties