AA Gent gaat Boucaut mogelijk wraken: "Bekijken wat we hier verder mee gaan doen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 121 reacties
AA Gent gaat Boucaut mogelijk wraken: "Bekijken wat we hier verder mee gaan doen"
Foto: © Photonews

Alexandre Boucaut eiste zondagnamiddag een hoofdrol op tijdens de kraker Club Brugge-KAA Gent. Bij Gent waren ze absoluut niet te spreken over het optreden van de arbiter en mogelijk heeft dat ook gevolgen voor Boucaut.

Gent-manager Michel Louwagie wilde na de wedstrijd verhaal halen bij het scheidsrechtersteam, maar geraakte uiteindelijk niet tot bij Boucaut. “Na de wedstrijd heb ik tegen grensrechter Frederic Godelaine gezegd dat hun prestatie onvoldoende was”, zegt Louwagie in Het Nieuwsblad.

“Dat heb ik ook tegen de vierde ref gezegd en hij heeft mij bevestigd wat onze coach zei. Hoe? Hij zei: vraag maar eens aan je coach wat ik over die fase heb gezegd. Dat lijkt me duidelijk. Vervolgens wilde ik ook tegen Boucaut zeggen dat het onvoldoende was, maar ik werd niet toegelaten.”

Gaat AA Gent Boucaut nu wraken?

Hoe moet het nu verder? Gaat Gent Boucaut wraken? Een club heeft het recht om een scheidsrechter een tijdje geen van zijn wedstrijden meer te laten fluiten. “We gaan deze week bekijken wat we daar verder nog mee gaan doen”, besloot Louwagie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties