Deze man wees Anderlecht af en werkt in Premier League aan zijn doorbraak: "Heel tevreden met mijn keuze voor deze club"

Redactie
| 2 reacties
Deze man wees Anderlecht af en werkt in Premier League aan zijn doorbraak: "Heel tevreden met mijn keuze voor deze club"
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht wilde hem nog niet zo lang geleden heel graag naar België halen, maar uiteindelijk slaagde paars-wit niet in zijn opzet. Een club uit de Premier League - Liverpool dan nog wel - speelde korter op de bal en strikte Marko Grujic.

Dezer dagen werkt de 20-jarige Serviër aan zijn grote doorbraak in Engeland. Jürgen Klopp gunde Grujic dit seizoen al twee invalbeurten, maar de jongeling heeft nog wat werk op de plank.

“De trainer vertelde me dat ik op defensief vlak nog progressie moet boeken”, vertelt Grujic in een gesprek met FIFA.com. “Daar werk ik dan ook hard aan. Ik ben nog steeds jong, leer elke dag bij en probeer me verder aan te passen aan het Engelse voetbal.”

Geweldige atmosfeer

Grujic koos niet bepaald de makkelijkste weg. Bij Anderlecht zou hij alleszins veel vaker aan spelen zijn toegekomen. Toch heeft hij geen spijt. “Ik hou ervan om bij te leren en ik ben nog steeds heel gelukkig met mijn keuze voor Liverpool.”

“Er hangt een geweldige atmosfeer rond de club en ik wil langzaam maar zeker meer speelminuten verzamelen. Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in mijn mars heb”, besluit Grujic.

Marko Grujic (links, nvdr.) in het gezelschap van Lazar Markovic en Dejan Lovren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties