Wint Antwerp van Lierse? Dan kan je (een deel van) 5.000 euro in de wacht slepen!

Redactie
| 0 reacties
Wint Antwerp van Lierse? Dan kan je (een deel van) 5.000 euro in de wacht slepen!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend staat de kraker tussen tussen Lierse en Royal Antwerp FC op het programma in de Proximus League. De ploeg van Fred Vanderbiest komt stilaan op gang, en dat zou weleens goed nieuws voor jou kunnen zijn.

Als Antwerp namelijk ook van Lierse wint, verdeelt Unibet zomaar eventjes 5.000 euro onder zijn leden. Je moet natuurlijk wel aan enkele (simpele) voorwaarden voldoen. We leggen hieronder de verschillende stappen uit:

1 Schrijf je in voor de promotie, dat kan via deze link
2 Maak voor de start van de wedsrijd Lierse-Antwerp een enkelvoudige weddenschap met minimum odds van 1.40 op de Proximus League
3 De spelers die aan bovenstaande voorwaarden voldoen, verdelen 5.000 euro cash als Antwerp kan winnen van Lierse.

Kijk gratis naar de wedstrijden uit de Proximus League!

Overigens kan je via Unibet ook live en integraal naar de wedstrijden uit de Proximus League kijken. Allereerst moet u zich registreren bij Unibet. Dat gaat snel en eenvoudig via deze link.

Kies een gebruikersnaam en een wachtwoord en vul uw gegevens zo correct en volledig mogelijk aan. Het minimumbedrag dat u op uw account moet zetten is 0,05 euro.

Vervolgens kan u naar het overzicht van de Proximus. Via deze link komt u onmiddellijk bij dat overzicht. Aangemelde gebruikers kunnen de match die ze willen bekijken aanklikken en die vervolgens gratis bekijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties