Oostende krijgt sterk scorend KVK op bezoek: "Dit zijn we niet gewend"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties

KV Kortrijk trekt met de beste aanval naar Oostende

Oostende krijgt sterk scorend KVK op bezoek: "Dit zijn we niet gewend"
Foto: © Photonews

KV Kortrijk heeft de eer om samen met Anderlecht de beste aanval van eerste klasse te hebben. Maar liefst negentien goals scoorden de Kerels al in amper tien wedstrijden. Een uitstekend gemiddelde.

"Ik zag het ook", aldus De Mets na de partij tegen Standard. "In Kortrijk hebben we dit nog niet al te vaak meegemaakt." Met Saadi hebben de Kerels overigens de Gouden Stier tussen de lijnen lopen. "Hij scoort heel makkelijk, dat zag je tegen Standard alweer."

Als je lang geblesseerd bent, heb je vaak even lang nodig om helemaal terug te zijn

KVK kreeg toch ook al zeventien goals binnen. "Toch staan we verdedigend ook sterk. Goutas speelt samen met Gigot stevig achterin." De wedstrijd in Anderlecht was een accident de parcours. Vooral in eigen huis zijn de Kerels sterk. "In 2016 verloren we enkel van Charleroi in eigen huis."

Voor De Mets zelf was de partij tegen Standard zijn tweede basisplaats. "Of ik nu helemaal terug ben? Als je zolang geblesseerd bent, zeggen ze altijd dat het even lang duurt om opnieuw hetzelfde niveau te halen. Beloftenmatchen en trainingen, dat is niet hetzelfde, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties