Opvolging verzekerd? Simons: "Hij heeft alles om uit te blinken op die positie"
Redactie
| 0 reacties

Timmy Simons zag Tomas Pina een erg goede wedstrijd spelen in Zulte Waregem - Club Brugge

Opvolging verzekerd? Simons: "Hij heeft alles om uit te blinken op die positie"
Foto: © Photonews

Club Brugge speelde op bezoek bij Zulte Waregem 0-0 gelijk. Timmy Simons werd daarbij een rijtje teruggeschoven door de blessure van Poulain. De coach zag zijn team weinig gestalte hebben, Simons zelf zag op het middenveld dan weer een topper aan het werk.

Simons moest een rijtje zakken in de opstelling van Michel Preud'homme, die met Poulain nóg een verdediger zag uitvallen: "Dat was jammer, want Zulte Waregem is sterk op stilstaande fases. We hadden weinig lengte en duelkracht achterin, maar hebben ons goed uit de streng getrokken."

Met dank ook aan Timmy Simons, die een rijtje lager op het veld ook wel weet hoe hij moet voetballen. Bovendien zag Simons voor hem heel wat goede dingen gebeuren. "Tomás Pina speelde een sterke match. Met zijn techniek en vista kan hij echt uitblinken op die positie", zag de gelegenheidsverdediger.

De ervaren skip vergat daarbij wel enkele kleine details, want Pina werd een paar keer kwiek voorbijgeflitst door Lerager en voorbijgedribbeld door Meïté. Meer dan een 'zesje' in de kranten zal het dan ook niet worden voor de Spaanse verdedigende middenvelder, die (nog) geen Simons is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties