Een tweede kans en een nieuwkomer bij de Duivels: "Foket heeft indruk gemaakt"

Een tweede kans en een nieuwkomer bij de Duivels: "Foket heeft indruk gemaakt"
Foto: © photonews

Eén van de meest opvallende namen in de selectie is die van Thomas Foket, een nieuwe Rode Duivel. Kort gevolgd door die van Luis Pedro Cavanda, die een tweede kans krijgt na volledig door de mand gevallen te zijn tegen Italië.

Thomas Foket zit met AA Gent niet in de beste periode, maar toch kreeg hij voor de eerste keer een oproep in de bus. "Dat is een heel interessante speler", aldus Martinez. "Ik was onder de indruk van zijn match tegen Shakhtar. Hij is misschien nog niet op zijn best geweest in de Belgische competitie, maar in Europa was hij heel goed."

"Hij heeft nu genoeg ervaring opgebouwd en ik denk dat hij een volgende uitdaging nodig heeft. Hij heeft zijn selectie ook verdiend bij de beloften, waar hij altijd het beste van zichzelf heeft gegeven", verklaarde Martinez.

Foket heeft een volgende uitdaging nodig

En dan was er nog Pedro Cavanda, die bij Galatasaray niet altijd speelt. "Hij heeft vertrouwen nodig. Hij speelt ook in een heel veeleisend team. Hij kan één tegen één spelen zowel links als rechts. Hij liet ook al heel goeie dingen zien, maar hij speelt niet genoeg. Net als met Chadli wil ik hem vertrouwen geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties