Sprokkels 10/11: Europese voetbalbonden accepteren homoseksualiteit, Barton verlaat Rangers

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 10/11: Europese voetbalbonden accepteren homoseksualiteit, Barton verlaat Rangers
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Clubvoetbal, Europese bekers, de Croky Cup en de Rode Duivels. De verschillende competities volgen mekaar dit najaar in sneltempo op. Met dagelijks tal van nieuwtjes die we voor jullie bundelen in onze sprokkels.

  • Joey Barton maakt niet langer deel uit van de Rangers. De Engelsman had zichzelf onmogelijk gemaakt door een ruzie op training, waardoor beide partijen besloten uit elkaar te gaan.
  • In de Amsterdam Arena hebben elf nationale voetbalbonden, waaronder de Belgische, The European Diversity Statement ondertekend. Hiermee verklaren ze homoseksualiteit in de voetbalwereld volledig te accepteren.
  • Moeskroen-verdediger Mergim Vojvoda heeft van FIFA de toestemming gekregen om voor Kosovo te spelen. De verdediger, die zaterdag zijn debuut kan maken, speelde eerder al voor Albanië.
  • De grootste voetbalexpo ter wereld komt naar België. 'Goal! The Football Experience' zal vanaf februari 2017 gedurende tien weken te bezichtigen zijn in de Nekkerhal in Mechelen.
  • Kingsley Coman moet geblesseerd afhaken bij de Franse nationale ploeg. De speler van Bayern München sukkelt met zijn enkel en linkerknie en wordt vervangen door de 21-jarige Monaco-speler Thomas Lemar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties