We kunnen het ons niet voorstellen: Nederland haalt opgelucht adem... omdat geblesseerde Lierse-aanvaller niet kan meedoen

Redactie
| 5 reacties
We kunnen het ons niet voorstellen: Nederland haalt opgelucht adem... omdat geblesseerde Lierse-aanvaller niet kan meedoen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl de Rode Duivels met de vingers in de neus op weg lijken naar het WK, zit Nederland onderverdeeld in een loodzware kwalificatiepoule met Frankrijk en Zweden. Een fout tegen de kleintjes uit de groep kan dus dodelijk zijn.

Daarom is er bij onze noorderburen al enkele dagen onrust richting de kwalificatiematch tegen Luxemburg. Zo werd Arjen Robben in de Derby der Lage Landen gespaard en groeiden de twijfels nadat de ziekenboeg aandikte.

Maar kijk, bij Oranje haalt men nu opgelucht adem want ook Luxemburg kampt met heel wat blessures. Inmiddels raakte bekend dat aanvaller Aurélien Joachim (dit seizoen goed voor 5 goals bij Lierse en 3 bij het nationale elftal) noodgedwongen afhaakte. Het zorgde zowaar voor opluchting op Nederlandse bodem.

Ook Mechelen-goalie is out

Veder is KV Mechelen-doelman Anthony Moris out, net als Christopher Martins, Lars Gerson. Dirk Carlson is dan weer geschorst. We kunnen het ons niet voorstellen, maar zo fel is Nederland dus in de ban van een voetbaldwerg als Luxemburg.

Joachim vorig seizoen in het shirt van WS Brussel
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties