Geen excuses meer? Weiler heeft een fitte Obradovic

Geen excuses meer? Weiler heeft een fitte Obradovic
Foto: © photonews

Ivan Obradovic kreeg zaterdag een volledige wedstrijd cadeau van de Servische bondscoach. Daarmee werd ook meteen weerlegd dat de linksachter niet volledig fit zou zijn. Zal René Weiler nu ook plooien?

Achter de schermen wordt er in Neerpede immers al een tijdje druk gezet om Obradovic te laten spelen. De linksachter kostte 2,5 miljoen euro en de geruchten dat Weiler een andere linksachter wil, doen het doemscenario van kapitaalsvernietiging opduiken. Na twee zware knieoperaties is de transferprijs van de Serviër al serieus gezakt en sommige bestuurslui willen die niet nog verder zien de kelder ingaan vooraleer hij een nieuwe kans krijgt.

En die kans blijft nu al lang uit, ondanks de beweringen van Obradovic zelf en zijn entourage dat hij al weken/maanden klaar is om minuten te maken. Maar Weiler bleef bij zijn standpunt dat de linksback schrik had van duels. Iets wat ook ten stelligste werd ontkend door de speler.

Acheampong rij hoger

Maar nu hij een volledige wedstrijd achter de kiezen heeft, zijn er weinig excuses mogelijk aangezien Acheampong de laatste tijd steeds duidelijker het ontbreken van een echte linksback blootlegt. En er gaan ook stemmen op dat Teodorczyk met Obradovic in de ploeg er nog wel een paar meer had gemaakt...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties