"Die Dury moet toch ergens iets hebben van magische kracht"

Redactie
| 8 reacties
"Die Dury moet toch ergens iets hebben van magische kracht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel voetbalminnend België vraagt zich af of Zulte Waregem de grote clubs dit seizoen een hak kan zetten. Ook Herman Brusselmans heeft in zijn heerlijk sarcastische stijl wel wat lovende woorden veil voor Dury en de zijnen. Alhoewel...

Brusselmans begint alvast positief. "Dit weekend kijken we uiteraard vooral uit naar de klapper Zulte Waregem tegen Anderlecht. Zulte Waregem is een team dat me werkelijk imponeert, intrigeert, en in de ban houdt. Hoe is het mogelijk dat Francky Dury, slechts beschikkend over een hoopje overjaarse potstampers, z’n ploeg aan de top van de rangschikking kan houden?", schrijft hij in HLN.

"Die Dury moet toch wel beschikken over iets wat je zou kunnen omschrijven als ‘magische kracht’. Terwijl hij in wezen toch maar een ietwat onnozele ex-rijkswachter is met de uitstraling van een door je grootmoeder als cadeau gegeven stuk Sunlight zeep. Ik vrees wel dat z’n rijk bijna uit is, en dat Zulte Waregem lik op stuk zal krijgen van het steeds meer naar een positieve ontwikkeling evoluerende Paars-Wit. Spannend!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties