Transfergeruchten 23/11: Linksachter voor Anderlecht en linksachter weg bij Club Brugge?

Redactie
| 2 reacties
Transfergeruchten 23/11: Linksachter voor Anderlecht en linksachter weg bij Club Brugge?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf 1 januari barst het transfergeweld opnieuw los. In de eerste maand van het volgende jaar krijgen de clubs de tijd om bij te sturen waar nodig en versterking in huis te halen. In Europa worden de verlanglijstjes van onder het stof gehaald en wij zetten de belangrijkste geruchten op een rijtje.

  • 17-voudig Marrokaans international en (voormalig) Anderlechttarget Oussama Assaidi heeft zijn contract bij Al Ahli laten ontbinden. De 28e jarige linksbuiten zou naast één of meerder ploegen uit België ook interesse genieten uit andere Europese competities. Assaidi is nu al vrij om elders te tekenen.
  • Everton denkt aan William Carvalho (ex-Cercle) en Alexander Scholz (standard) volgens enkele Britse kranten.

  • Ahmed Touba (youngster van Club Brugge) staat op de radar van Borussia Dortmund én Marseille. In januari zou hij al definitief kunnen vertrekken, meldt RMC Sport. De linksachter is een groot talent en is ook jeugdinternational. De 18-jarige Marokkaanse Belg haalde ook al een paar keer de selectie van Michel Preud'homme.

  • AC Milan wil het grote geld bovenhalen voor Harry Kane. De spits van Tottenham staat in de belangstelling van heel wat topclubs.

  • De gesprekken met Alessandro Cordaro over een contractverlenging verlopen positief. De winger voelt zich ook in zijn sas aan de Gaverbeek.

  • Bij Anderlecht zoeken ze nog steeds een linksachter. Een huur van Senna Miangue, belofteninternational van Inter Milan, zou tot de mogelijkheden behoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties