Sporting Lokeren en Sint-Truiden gaan op zoek naar drie belangrijke punten

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Sporting Lokeren en Sint-Truiden gaan op zoek naar drie belangrijke punten

Sporting Lokeren speelt zaterdag gastheer voor de komst van Sint-Truiden. Beide teams verkeren in de onderste regionen van het klassement en kunnen de drie punten dus goed gebruiken.

Lokeren puurde slechts 2 punten uit hun laatste 6 wedstrijden. De Waaslanders staan 13e en hebben slechts 3 punten meer dan rode lantaarn Westero. Sinds Runar Kristinsson de sportieve touwtjes in handen heeft, werd er nog niet gewonnen.

In de selectie van Lokeren zijn er weinig verrassingen. Kristinsson zal vermoedelijk opnieuw voor dezelfde 11 namen als tegen Charleroi kiezen. Ook al heeft de IJslander een status als cultheld op Daknam, de druk op zijn schouders begint door te wegen. 12 gemaakte goals in 15 wedstrijden is té weinig voor een ploeg als Lokeren.

Sint-Truiden staat momenteel op een 15e en voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League. De Limburgers hebben twee punten minder dan Lokeren, spelen vaak wel goed voetbal, maar hebben dus slechts één punt meer dan hekkensluiter Westerlo.

Ivan Leko staat voor een uiterst belangrijke match in Oost-Vlaanderen. De Kroatische oefenmeester zal het wel zonder de geschorste Stef Peeters moeten doen. En dat is een groot gemis. Peeters heeft een groot aandeel in heel wat doelpunten die de Truienaars dit seizoen al maakten.

Een GOKJE op deze wedstrijd kan je een aardig bedrag opleveren. Indien je nog geen account hebt bij Unibet, dan kan je HIER een login aanmaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties