Reactie STVV-aanvoerder baalt na verlies op Daknam: "In zulke fases moeten we slimmer zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
STVV-aanvoerder baalt na verlies op Daknam: "In zulke fases moeten we slimmer zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV bleef met lege handen achter na de 1-0 nederlaag bij Sporting Lokeren. De Limburgers staan op een gedeelde laatste plaats met Westerlo. Aanvoerder Sascha Kotysch was ontgoocheld door de manier waarop.

Zowel Sint-Truiden als Lokeren moest absoluut de drie punten pakken om weg te geraken uit de onderste regionen van het klassement. Maar ondanks heel wat balbezit lukte het niet voor de Kanaries. "In degradatiestrijd moet je punten pakken, maar dat is opnieuw niet gelukt", opent Kotysch.

"Een gelijkspel had iets rechtvaardiger geweest, want ook Lokeren had weinig kansen. We probeerden te voetballen, maar dan krijgen we weer een penalty tegen. In zulke fases moeten we slimmer zijn. Dat was bovendien niet goed voor het vertrouwen."

Hard blijven werken

In de slotminuut moest Copa met een parade alles uit de kast halen om de gelijkmaker van Boli te vermijden. "Op het einde krijgen we een geweldige kans, maar dan doet Copa een wereldsave. Het is spijtig dat je zo’n match verliest. We moeten hard blijven werken en hopelijk zullen de resultaten snel volgen", besluit de aanvoerder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties