Reactie Michel Preud'homme : "Eupen heeft ons bij momenten voetballes gegeven"

Julien Denoël vanuit De Kehrweg
| 29 reacties
Michel Preud'homme : "Eupen heeft ons bij momenten voetballes gegeven"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geërgerd. Dat is het juiste woord om het gevoel van Michel Preud'homme te omschrijven na de teleurstelling in Eupen. Club Brugge ligt uit de Beker van België.

Terugkomen van een 2-0 achterstand om dan in de laatste seconden tóch nog te verliezen na een stilstaande fase, de spelers van Club Brugge maakten er een zenuwslopende wedstrijd van voor de staff en de supporters. "We wisten dat Eupen een gevaarlijke ploeg is. Hun kwalificatie is verdiend, ik wil hen graag feliciteren", steekt Preud'homme van wal.

We waren niet klaar voor deze wedstrijd en dat is onbegrijpelijk

Michel Preud'homme

"Vanavond heeft Eupen ons voetballes gegeven in het eerste halfuur van de wedstrijd", is Preud'homme eerlijk. "En niet alleen op technisch vlak. Ook hun beweging, hun inzet, hun mentaliteit was beter dan die van ons. Ze hebben ons veel problemen bezorgd."

De coach van Club was duidelijk heel erg boos op zijn spelers. "We waren niet klaar voor deze wedstrijd en dat is onbegrijpelijk. We hadden hen vooraf nochtans genoeg uitgelegd over de kwaliteiten van Eupen. Er waren de voorbeelden van Anderlecht, Oostende en Gent", foeterde MPH.

We maakten geen aanspraak op de kwalificatie

Michel Preud'homme

Het ophalen van de 2-0 achterstand tot 2-2 was niet voldoende. "We reageerden wel goed, maar het was 'maar' een reactie. De conclusie is dat we geen aanspraak maakten op de kwalificatie", was Preud'himme hard voor zijn ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties