Reactie Preud'homme in de wolken met 'nieuwe' troef: "Chapeau voor die jongen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 12 reacties
Preud'homme in de wolken met 'nieuwe' troef: "Chapeau voor die jongen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge nam zaterdagavond de maat van KV Oostende. Een spetterende topper werd het niet in het Jan Breydelstadion, want beide ploegen gingen in eerste instantie uit van een stevige organisatie.

Op verdedigend vlak stond het héél goed bij Club Brugge, en Dion Cools was over de hele wedstrijd bekeken één van de uitblinkers. De rechtsachter moest andermaal inspringen op de linksback, en deed dat met verve.

“Cools heeft een goeie match gespeeld. Het is een beetje een speciaal verhaal, want op een gegeven moment hebben we Dion uit pure noodzaak op links moeten gebruiken. Op dit moment weet ik zelfs niet wat nu zijn beste plaats is”, moest Preud’homme eens lachen op het persmoment na Club-KVO.

"Op links heeft Dion Cools niets te verliezen"

Michel Preud'homme

“Laat ons zeggen dat Dion op de linksachter een beetje een ontdekking per toeval was. Soms heb je dat nu eenmaal. Ik zou echter graag hebben dat hij op de rechterkant hetzelfde brengt."

"Maar misschien is het wel een mentale kwestie. Op links heeft hij niets te verliezen. Maar toch: chapeau voor die jongen”, besloot de trainer van Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties