Mathijssen baalt na verlies op Standard: "Daar heb je ook geen mirakel voor nodig, hé"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 2 reacties
Mathijssen baalt na verlies op Standard: "Daar heb je ook geen mirakel voor nodig, hé"

Westerlo moest zonder punten huiswaarts keren na het tripje richting Luik. Na een sterk openingskwartier van de Rouches was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Dat wist ook Jacky Mathijssen.

"Ik denk dat het duidelijk is dat we de match in het begin verloren hebben", doet Jacky Mathijssen zijn verhaal. "We hebben twee cadeautjes gegeven waar Standard maximaal van geprofiteerd heeft. Bovendien hebben we pech gehad bij de afwerking."

Westerlo kreeg enkele goede kansen, maar kon pas in de blessuretijd scoren via Hyland. "Met een goal hadden we de spanning terug kunnen brengen, maar we vergaten te scoren", aldus de Westerlo-coach. "We hadden moeten scoren. Dat is de realiteit. Dit is heel spijtig voor onze ploeg en de moraal."

Drie haalbare kaarten

Nu volgen er voor Westerlo 'haalbare' matchen tegen Lokeren, Moeskroen en Kortrijk. Toch had Mathijssen ook graag een punt of meer gepakt op Standard. "Daar heb je ook geen mirakel voor nodig, hé. Maar als we effectief nog een kans op het behoud willen maken, zullen we de komende drie partijen voor puntengewin moeten gaan", besluit Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties