De Boeck hekelt de aanpak van Rednic: "Ik vind zijn actie erg oncollegiaal"

Tim Bex
Tim Bex
| 3 reacties
De Boeck hekelt de aanpak van Rednic: "Ik vind zijn actie erg oncollegiaal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic stond gisteren voor de eerste keer aan het roer bij Moeskroen in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. Het werd een ontgoochelende avond, want Moeskroen moest het onderspit delven en verloor met een pijnlijke 1-4.

Geen goede start dus voor Rednic, al vindt ex-coach Glen De Boeck dat logisch: "Je moet niet verwachten dat er de eerste weken iets zal veranderen bij Moeskroen", klinkt het bij de coach in De Zevende Dag. "Er is een kwaliteitstekort en dat kan pas opgevangen worden in januari. Dan pas zullen we veranderingen zien."

Ik vind het niet kunnen dat Rednic al weken geleden verkondigde dat hij in België aan de slag zou gaan

Toch is De Boeck geen fan van Mircea Rednic. "Ik vind het erg oncollegiaal hoe Rednic enkele weken geleden al aankondigde dat hij een club in België ging komen coachen", klinkt het. "Dan weet je dat er gesprekken zijn geweest terwijl ik nog coach was."

De Boeck blikt ook nog eens terug op zijn periode bij Moeskroen. "Ik heb een goede tijd gehad en had een goede band met de spelers", aldus de ex-coach. "Maar nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Moeskroen was een mooie periode, maar ik ben volledig klaar voor het volgende. Dat mag ook in het buitenland zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties