Reactie Ploegmaats in de rij om Janssens te feliciteren: "Dit is de beste dag van z'n leven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Ploegmaats in de rij om Janssens te feliciteren: "Dit is de beste dag van z'n leven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste basisplaats kunnen vieren met een winning goal, het is er weinigen gegeven. The stuff dreams are made of, zouden ze in Engeland zeggen. Wij houden het bij een droomdebuut voor Wolke Janssens. Ook zijn ploegmaats waren in de... wolken.

Onze excuses voor het woordmopje. Écht waar. Belangrijker was de prestatie van Janssens. "Dat is fantastisch. Het was heel aardig binnen gekopt en hij heeft heel veel gewerkt", aldus Sascha Kotysch. "Eerste basisplaats en meteen die goal. Dit is de dag van z'n leven."

Een speler om te volgen

"Ik hoop dat hij het kan doortrekken", ging Kotysch verder. "Er zit iets in, hij heeft zijn kwaliteiten, maar moet enkel nog wat tactisch bijspijkeren en het tempo in eerste klasse onder de knie krijgen." Ook Bagayoko, die de assist afleverde, was onder de indruk.

"Ik had hem gezegd dat hij moest gaan, gaan en nog eens gaan als ik de bal had. Dat deed hij", aldus de rechtsback. "Het is iemand om zeker in de gaten te houden. Hij kan goed in de ruimtes duiken en is rustig één tegen één."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties