Reactie Kortrijk-spelers beschaamd: "Je kon een haarspeld horen vallen"

Kortrijk-spelers beschaamd: "Je kon een haarspeld horen vallen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Drie strafschoppen, 4-0 de boot in en na de 0 op 9 nu ook uit de Beker... Ja, Kortrijk heeft al betere momenten gekend dit seizoen. Kristof D'Haene keek wezenloos voor zich uit na de match. Begrijpelijk!

Hoe kan je dit immers uitleggen aan mensen die in totaal zes uur reisden om de match te komen bekijken? "Eupen had er meer geloof in dan wij", zuchtte D'Haene eerlijk. "Na de 2-0 en zeker na de 3-0 hebben we de kopjes laten hangen. Ja, drie strafschoppen, maar er zijn er twee twijfelachtig van. De tweede was er alvast geen."

Maar het is zeker geen excuus voor wat Kortrijk in de Oostkantons op de mat legde. "Het is heel hard. Je kon een haarspeld horen vallen in de kleedkamer. We wisten dat Eupen met die snelle jongens ons pijn kon doen, maar we lieten ze te veel doen."

En play-off 1 is nog niet helemaal weg hé

En hoe geraak je hier in godsnaam nog uit? Wat moet je nog aanvangen met de rest van het seizoen. "De kopjes bij elkaar steken en punten pakken. Meer zit er niet op. En play-off 1 is nog niet helemaal weg hé. Er zijn nog veel matchen te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties