Reactie Hoe trefzeker kan je zijn? Nikos Karelis zit al aan zeven (!) goals in de Croky Cup: "Deze match was net dat tikkeltje belangrijker"

Diederik Geypen Florent Malice
Diederik Geypen en Florent Malice
| 1 reacties
Hoe trefzeker kan je zijn? Nikos Karelis zit al aan zeven (!) goals in de Croky Cup: "Deze match was net dat tikkeltje belangrijker"
Foto: © photonews

Nikos Karelis scoort blindelings tegen Charleroi én in de Croky Cup. En dus hoefde de hattrick van de Griekse goalgetter tegen de Zebra's woensdagavond niet te verbazen.

De 24-jarige Karelis kan indrukwekkende statistieken voorleggen. Zeven keer gescoord in de drie jongste matchen tegen Charleroi, zeven keer raak getroffen in deze bekercampagne. Na de vierklapper in Aalst ontpopte de aanvalsleider zich opnieuw tot Genkse god.

We waren frisser dan Charleroi, niet alleen dankzij de rust

Nikos Karelis

"Drie keer scoren is altijd fijn, maar ik ben nu eenmaal een aanvaller. Ik sta er om het werk van de hele ploeg af te ronden", reageerde Karelis op zijn wedstrijd. "Charleroi is een team dat mij goed ligt, zo bleek vorig jaar al. Net als die beker... Alle matchen zijn voortaan belangrijk. Maar de zege van vanavond (gisteravond, red.) nog net dat tikkeltje meer. Dit moeten we meenemen naar de competitie."

Genk bleef in het slot vanwege zijn fysieke overwicht makkelijk overeind. "We waren frisser dan Charleroi, mede doordat we dit weekend niet speelden. Maar dat heeft ook met onze trainingsarbeid te maken. Niet alleen de rust", besloot Karelis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties