Reactie De Ridder verraste zichzelf met lob: "Ik geraakte ooit niet over zittende keeper"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De Ridder verraste zichzelf met lob: "Ik geraakte ooit niet over zittende keeper"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een doelman van een eind boven de twee meter lobben, simpel is het niet. Steve De Ridder lukte het wel en gaf ons achteraf nog een leuke anekdote mee.

"Ik was er nog met Koen (Persoons, red.) en Davino (Verhulst, red.) over aan het lachen", aldus een gelukkige De Ridder achteraf. "Ik heb bij Kopenhagen ooit een doelman willen stiften die al op zijn knieën zat. En die pakte die gewoon." (lacht).

"We zeiden nog dat het straf zou zijn moest het vandaag wel lukken tegen zo'n grote doelman. Of ik net daarom die lob probeerde? Neen, het was puur intuïtie, ik kon op geen enkele andere manier die bal afwerken, het was een geweldige bal van Tom De Sutter", ging De Ridder verder.

We kunnen beginnen spelen voor de linkerkolom, het vertrouwen is er, dat zie je

Het loopt wel vlot bij Lokeren, de laatste tijd. "We kunnen stilaan beginnen spelen voor de linkerkolom. Iedereen zegt dat we in niemandsland zitten nu en nergens voor kunnen spelen. Dat is niet waar, je kan voor die achtste, negende plaats gaan, dat is ook mooi."

"Je ziet dat heel wat jongens met vertrouwen beginnen te voetballen. We zagen een heel mooie match van Tom De Sutter, hij scoorde een knap doelpunt en gaf een geweldige assist op mij", sloot De Ridder af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties