Genk bijt flink van zich af in transferzaak Ndidi: "Alles aan doen"

Redactie
| 1 reacties
Genk bijt flink van zich af in transferzaak Ndidi: "Alles aan doen"
Foto: © photonews

Enkele weken geleden raakte bekend dat Racing Genk en Leicester City een princiepsakkoord bereikten over een wintertransfer van Wilfred Ndidi en dat voor een prijs van 17,7 miljoen euro en eventuele bonussen. De medische testen volgden ondertussen al, maar ...

De middenvelder van Racing Genk slaagde eerder deze week in zijn medische testen. Als hij de komende weken nu ook nog een werkvergunning voor Engeland kan regelen, dan verkast hij in januari naar Leicester. Of toch niet?

In L'Avenir heeft Dimitri De Condé zich duidelijk uitgelaten over de interesse in Ndidi: "We hebben met Leicester gesproken, dat klopt. Of hij vertrekt in januari? Het is mogelijk, maar Leicester is sowieso niet de enige geïnteresseerde club."

En er is meer: Genk wil er alles aan doen om mét Ndidi op play-off 1 te mikken: "We willen hem proberen hier te houden. Daar ga ik alles voor doen, want het was aanvankelijk altijd het plan om hem pas in de zomer te laten gaan."

Ook een transfer, waarbij de middenvelder eerst nog zes maanden wordt uitgeleend zou tot de mogelijkheden kunnen behoren in de Luminus Arena. Maar het laatste woord is duidelijk nog niet gezegd ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties