Transfergeruchten 20/12: Witsel, doelman voor Gent en nieuwe verdediger voor Man Utd

Redactie
| 7 reacties
Transfergeruchten 20/12: Witsel, doelman voor Gent en nieuwe verdediger voor Man Utd
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf 1 januari barst het transfergeweld opnieuw los. In de eerste maand van het volgende jaar krijgen de clubs de tijd om bij te sturen waar nodig en versterking in huis te halen. In Europa worden de verlanglijstjes van onder het stof gehaald en wij zetten de belangrijkste geruchten op een rijtje.

  • Julian Draxler zou naar Arsenal kunnen, maar hij lijkt volgens Daily Mirror meer heil te zien in een overstap naar PSG.
  • Volgens O Jogo spraken zaakwaarnemer Jorge Mendes en Benfica-preses Luis Filipe Vieira elkaar maandag in Manchester over een winterse overgang van Victor Lindelof. Met een eventuele transfer van de 22-jarige Zweedse verdediger is 45 miljoen euro gemoeid.
  • Axel Witsel staat weer voor een drukke transferwinter. Juventus wil 6 miljoen euro voor hem betalen, Zenit vraagt 10. Ook Barcelona zou interesse hebben, maar alleen als Witsel gratis is. Ook in China lonken ze naar zijn diensten. Shangai, de club van Witsels ex-trainer Villas-Boas, wil diep in de buidel tasten.
  • Arsenal stuurde naar Genk - Standard opnieuw een scout om Guillaume Hubert te bekijken. Lees er hier alles over.
  • Jelle Van Damme werd dan weer gesignaleerd in Brugge. Een transfer naar Club lijkt echter niet aan de orde. (Lees meer)
  • AA Gent heeft zijn bod verhoogd op de Kroatische doelman Lovre Kalinic. Dat schrijft Het Nieuwsblad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties