Harbaoui haalt uit naar Weiler: "Eerst een speech om me te overtuigen en dan laat hij me vallen"

Redactie
| 2 reacties
Harbaoui haalt uit naar Weiler: "Eerst een speech om me te overtuigen en dan laat hij me vallen"
Foto: © photonews

Hamdi Harbaoui heeft zijn zorgen tijdens de vakantie opzijgezet en is met een fris hoofd op training bij Charleroi verschenen. Wat hij bij Anderlecht meemaakte, is hij echter nog niet vergeten. En vooral René Weiler krijgt een veeg uit de pan.

Harbaoui werd na een dispuut met René Weiler helemaal opzijgeschoven. “In het begin van het seizoen scoorde ik regelmatig in de weinige minuten die ik meedeed. Daarna werd ik zonder enige uitleg aan de kant geschoven en dat was toch een gebrek aan respect van Weiler. Voor het seizoen gaf hij een hele speech om me te overtuigen voor Anderlecht te kiezen en daarna liet hij me vallen. Als ik nu nog ongedisciplineerd was, dan had ik het nog begrepen, maar ik werkte wel als een gek", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Terug naar Anderlecht? Waarom niet?

Tegen Saint-Etienne verloor Harbaoui een bal die hen zuur opbrak. Weiler zou dat aangegrepen hebben om hem te laten vallen. "Dat las ik ook, maar hij sprak me er nooit over aan. Toen Deschacht tegen Standard opeens inviel als spits begreep ik het wel. Enfin, de coach moet leven met zijn keuzes en de rekening wordt gemaakt op het einde van het seizoen."

"Toen ik bij Anderlecht besliste om met de reserven te spelen, scoorde ik vier keer in drie matchen. Ook bij Charleroi wil ik de twijfel van buitenaf wegspelen. En dan terug naar Anderlecht? Waarom niet. Ik vertrek niet graag ergens op een slechte manier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties