De pronostiek van de redactie: kan u ons verslaan?

Redactie
| 0 reacties
De pronostiek van de redactie: kan u ons verslaan?
Foto: © Photonews

Voetbalkrant.com geeft elke week leuke prijzen weg via de prono en via het managerspel. Ook jij kan dit jaar in de prijzen vallen, als je tenminste de beste voorspellingen weet te doen.

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs bij Unibet of een truitje en tickets voor matchen in de Jupiler Pro League? Het kan allemaal.

Het seizoen wordt in acht periodes opgedeeld en in elke periode kan jij al een prijs winnen (2 tickets voor een match in de Jupiler Pro League + een bonus van 50 euro bij UNIBET of een truitje van je favoriete club). Ook voor de eindwinnaar is er nog een mooie prijs!

WIJ spelen ook mee - kan u minstens ons verslaan? Hier alvast onze pronostiek volgens het TOTO-systeem (1 voor een thuiszege, 2 voor een uitzege en X voor een gelijkspel)

Speeldag 24SanderTimothyDiederikAernoutJohan
Charleroi-Zulte WaregemXX121
KV Kortrijk-Sporting LokerenX2X1X
W-Beveren - Westerlo1XX11
STVV-KV Oostende1X112
KV Mechelen-KRC Genk22112
KAA Gent-Club Brugge1211X
Anderlecht-Standard11111
Moeskroen-KAS EupenXXX12

 

Na speeldag 21 is dit de stand:

Aernout 100
Diederik 95
Timothy 91
​Sander 77
Johan 74

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties