Han Solo ziet het zitten: "Europa League? We gaan Champions League spelen!"

Han Solo ziet het zitten: "Europa League? We gaan Champions League spelen!"
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft de Beker van België alvast beet. En dus mocht er gevierd worden, al is er ondertussen alweer veel reden tot kalmte aan de Gaverbeek. En kan Essevee ook stunten in play-off 1? Han Solo gelooft er alvast in.

Niet dat de fans allemaal dromen van de titel, maar toch: er zijn er een paar die al maanden een gimmick maken van het winnen van de dubbel. Zij zijn ondertussen halfweg, want de Beker van België werd alvast binnengehaald. "We moeten kalm blijven", klinkt het bij de supportersfederatie van Essevee. "Maar niets moet en alles mag een beetje voor ons."

En gaf Mbaye Leye niet aan dat hij in play-off 1 ook op verplaatsing wilde winnen? Alles is mogelijk, want het zit dicht bij elkaar ... maar Club Brugge en Anderlecht zijn en blijven de twee grote favorieten op de titel. "De spelers zijn alvast gemotiveerd om er het beste van te maken en tot op het einde mee te strijden. We hebben geen schrik voor decompressie."

Han Solo - de aanvuurder van de fans van Essevee in aanloop naar de bekerfinale - droomt dan weer wél verder. "Europa League? We gaan Champions League spelen. We gaan de eerste eindigen. Aan de gasten van Anderlecht: wees maar lekker bang, jullie gaan op jullie doos krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties