Reactie Brugse huurling sprokkelt (eindelijk) eerste minuten van het seizoen: "Verschillende scenario's mogelijk bij Club Brugge"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Sint-Truiden
| 1 reacties
Brugse huurling sprokkelt (eindelijk) eerste minuten van het seizoen: "Verschillende scenario's mogelijk bij Club Brugge"

Hij heeft er een hele poos op moeten wachten, maar zaterdagavond verzamelde Sébastien Bruzzese eindelijk zijn eerste minuten van het seizoen in de Jupiler Pro League.

Club Brugge verhuurde de doelman in januari aan STVV, omdat het met Ethan Horvath een nieuwe doelman had aangetrokken. Maar ook op Stayen moest Bruzzese zich schikken in een rol als reservedoelman.

Zaterdag, tegen Waasland-Beveren, stond Bruzzese door de blessure van eerste doelman Lucas Pirard tussen de palen. “Het deed deugd”, vertelde de doelman na afloop van de 3-0-zege. “Het was belangrijk om de nul te houden, en dat hebben we gedaan.”

Toekomst

Waar Bruzzese volgend seizoen zal spelen, is nog niet duidelijk. “Er zijn verschillende scenario’s mogelijk bij Club Brugge. Butelle wordt al een jaartje ouder, terwijl Horvath nog vrij jong is. We zien wel of Club me nodig heeft en of STVV me al dan niet graag definitief naar hier ziet komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties