Spelers Club Brugge geven de moed niet op: "De kloof met Anderlecht dichten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Spelers Club Brugge geven de moed niet op: "De kloof met Anderlecht dichten"
Foto: © Photonews

Een grote teleurstelling. De spelers van Club Brugge wilden zo graag een en ander rechtzetten tegen Sporting Charleroi, maar ze geraakten niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Anderlecht liep zondag niet verder uit en bij blauw-zwart blijven ze in de titel geloven.

Al beseffen de mannen van Michel Preud’homme dat het stilaan tijd is om uit hun pijp te komen. “Na twee ontgoochelingen, uit bij Gent en thuis tegen Charleroi, is het aan ons om te reageren”, aldus Ludovic Butelle.

“We moeten vertrouwen tanken en proberen om Anderlecht in te lopen. Maar we moeten niet op onze concurrenten, maar op onszelf focussen. Dat we ons geen fouten meer kunnen permitteren? Dat klopt”, aldus de doelman van Club nog.

Kloof dichten

Ook Ricardo van Rhijn geeft de moed niet op. “We beseffen maar al te goed dat we geen goede zaak hebben gedaan door punten te verliezen tegen Charleroi. Het is een teleurstelling. We moeten nu proberen om een comeback te maken en de kloof met Anderlecht te dichten.”

Het laatste woord is voor Anthony Limbombe. De vleugelaanvaller is geen spraakwaterval, maar ook hij gelooft nog in een nieuwe titel voor Club Brugge. “Als we ons best doen en er vol voor gaan, kan het nog steeds lukken”, aldus Limbombe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties