Is Club Brugge opnieuw titelkandidaat? Aad de Mos ziet alvast serieus voordeel voor blauw-zwart

Redactie
| 10 reacties
Is Club Brugge opnieuw titelkandidaat? Aad de Mos ziet alvast serieus voordeel voor blauw-zwart
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht liet eerder deze week punten liggen tegen Sporting Charleroi, en dus beginnen de meest positieve supporters van KAA Gent en Club Brugge stiekem weer van de titel te dromen.

Volgens analist Aad de Mos is zelfs Club Brugge nog niet uitgeteld voor de titel. De Nederlander ziet namelijk een belangrijk voordeel voor de ploeg van Michel Preud’homme: drie thuiswedstrijden – waaronder een match tegen Anderlecht en een tegen Gent – in de laatste vijf confrontaties.

"Kijk, in de play-offs is het al al jaren zo dat er de meest rare dingen gebeuren. We zaten op een moment te wachten dat we elk jaar hebben en dat is er halfweg play-off 1 nu ook gekomen met de nederlaag van Anderlecht”, zegt de Mos in Het Laatste Nieuws.

"Het beste resultaat dat ze zich in Brugge kunnen wensen, is een draw in de Ghelamco Arena"

Aad de Mos

“Er zijn nog 15 punten te verdelen en ik denk dat Michel Preud'homme en Club Brugge zondag in de zetel afwachten wat er zich in Gent gaat afspelen. Ik denk dat het een gelijkspel wordt en als Club maandagavond wint dan loopt het hoe dan ook weer twee punten in op de nummers één en twee.”

“En dan moet Anderlecht straks nog naar Brugge en voor Gent geldt hetzelfde. Dan liggen de kaarten toch weer open. Het beste resultaat dat ze zich in Brugge kunnen wensen, is een draw in de Ghelamco Arena”, besluit de Mos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties