Ruud Vormer geniet van zijn statuut als publiekslieveling: "Qua passie zowel Club Brugge als Feyenoord"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties
Ruud Vormer geniet van zijn statuut als publiekslieveling: "Qua passie zowel Club Brugge als Feyenoord"
Foto: © photonews

Als Timmy Simons na dit seizoen zijn schoenen aan de haak hangt, is Ruud Vormer meer dan waarschijnlijk zijn opvolger als kampioen. De Nederlander leidt Club Brugge op en naast het veld en mag zich publiekslieveling noemen, iets dat hem ten zeerste deugd doet.

Vormer vertelde aan ELF Voetbal wat er ontbrak bij Feyenoord dat hij in Brugge wel heeft. "Qua speelstijl paste ik ook bij Feyenoord, maar de mensen daar zagen mij vooral langs de kant zitten. En als je dan een keer speelt, ontbreekt het echte zelfvertrouwen. Dat heb ik hier wel. En verder ben ik iemand die altijd hard werkt en ook wel iemand die met iedereen een praatje kan maken. Zo ook met de supporters."

Zowel bij zijn ex-club als bij Club is Vormer echt wel onder de indruk van de aanhang. "Qua passie lijken ze echt op die van Feyenoord. Het is niet voor niets dat zij ook Hand In Hand Kameraden zingen. Zowel Club Brugge als Feyenoord is een club van het volk. Ze willen strijdlust en passie zien. Bij Anderlecht willen de mensen mooi voetbal zien. Anderlecht is wat meer te vergelijken met Ajax," liet de Nederlander nog weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties