Om deze bizarre reden hield Van Buyten de komst van Conceiçao tegen: "Ik zou Yannick Ferrera opvolgen bij Standard, maar.."
Redactie
| 10 reacties

Sergio Conceiçao doet opvallend verhaal over Daniel Van Buyten uit de doeken

Om deze bizarre reden hield Van Buyten de komst van Conceiçao tegen: "Ik zou Yannick Ferrera opvolgen bij Standard, maar.."
Foto: © photonews

Standard heeft er een woelig jaar opzitten. De Rouches speelden op sportief vlak nergens mee ontsloegen ook tot twee keer toe hun coach.

Sergio Conceiçao, aan de slag bij de Franse eersteklasser Nantes, is nu een naam die meermaals valt. Maar de Portugees had ook enkele maanden geleden al, na het ontslag van Yannick Ferrera, de club van zijn hart kunnen helpen. "Ik was klaar om terug te keren naar Sclessin", verkondigt Conceiçao in La Dernière Heure. "Ik was zelfs bereid om een financiële toegeving te doen."

Daniel Van Buyten, voormalig sportief raadgever, hield de komst van Conceiçao tegen. "Ik hoorde dat hij veel negatieve dingen over mij had verteld. Op persoonlijk vlak. Dat ik me door de foute mensen laat omringen. Dat begrijp ik niet goed. In het verleden hadden we met Luciano D'Onofrio namelijk dezelfde manager. Dit is dus de reden waarom ik zeven maanden geleden niet ben teruggekeerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties