Hubert reageert op geruchten omtrent transfer naar Zulte Waregem

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Hubert reageert op geruchten omtrent transfer naar Zulte Waregem
Foto: © photonews

David Hubert (29) speelde de voorbije jaren achtereenvolgens bij Hapoel Beër Sjeva, Waasland-Beveren en Moeskroen. Nu lijkt de centrale middenvelder goed op weg om opnieuw een stap hogerop te zetten. Zulte Waregem lonkt naar Hubert en die is klaar om de vruchten te plukken van zijn harde werk.

“Er is inderdaad contact geweest met Zulte Waregem", vertelt Hubert in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Nu is men ermee bezig en we zien wel wat er uit voortvloeit. Veel kan ik er natuurlijk niet over zeggen, maar ik hoop in de komende dagen meer duidelijkheid te hebben. Maar zoals je weet: ’t is pas officieel als er een handtekening op papier staat, hé.”

"Ik heb veel geleerd uit die moeilijke jaren"

De voorbije jaren waren niet altijd even makkelijk voor de voormalige kapitein van KRC Genk die met de Limburgers de titel veroverde en zelfs even Rode Duivel was. “Dat is het leven van een voetballer, zeker? Soms zijn er omstandigheden die ervoor zorgen dat je bij een bepaalde club niet tot je recht komt.”

“Maar pas op: die moeilijke jaren, waarin ik tegen degradatie speelde, daar heb ik veel uit geleerd. Het zijn ervaringen die mij enorm veel hebben bijgebracht. We hebben toch telkens onze doelstelling gehaald (met Waasland-Beveren en Moeskroen, nvdr.), ook al was dat misschien niet zo vanzelfsprekend.”

Een strijder als David Hubert: uiteraard is die graag gezien bij de fans.

"Ik maak er geen geheim van: ik ben op zoek naar een ambitieuzere ploeg"

David Hubert

“Ik maak er geen geheim van dat ik nu toch op zoek ben naar een ambitieuzere ploeg met een betere structuur en omkadering. Ik wil graag hogerop. Ik heb de voorbije jaren in mezelf moeten investeren en ben enkele uitdagingen moeten aangaan. Nu hoop ik daar de vruchten van te plukken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties