Ex-middenvelder Beerschot en Club lonkt opnieuw naar 1A: "Ik heb het niveau"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Ex-middenvelder Beerschot en Club lonkt opnieuw naar 1A: "Ik heb het niveau"
Foto: © SC

Thibaut Van Acker (ex-Cercle, ex-Beerschot) maakt indruk met KSV Roeselare in play-off 2. Zeker afgelopen weekend, waar het moeilijk uit te maken was wie nu de eerste- en wie de tweedeklasser was. Maar wat brengt de toekomst voor de centrale middenvelder?

Net als heel wat jongens bij Roeselare heeft Van Acker een pak ervaring in eerste klasse én de wil om opnieuw hogerop te spelen. “Of ik hier volgend jaar nog speel? Dat weet ik niet, ik heb nog een jaar contract plus optie”, aldus Van Acker.

Uitstalraam play-off 2

“We moeten eerst die drie laatste wedstrijden tot een goed einde brengen en daarna zien we wel.” De honger is alvast aanwezig én play-off 2 is een ideale manier om je als tweedeklasser te bewijzen. “Het is ook voor mij leuk om minuten te maken en te zien wat ik waard ben tegen die eersteklassers.”

“Pas op, ik ben nog steeds maar 25. Ik denk dat ik het niveau zeker heb, maar in de voetbalwereld moet je ook wat geluk hebben.” We kunnen alvast een paar eersteklassers bedenken die deze krijger maar al te goed zouden kunnen gebruiken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties