Straffe taal van spits uit eerste klasse: "Een mix van mezelf en Perbet: dat is de droomaanvaller van Gent"

Redactie
| 2 reacties
Straffe taal van spits uit eerste klasse: "Een mix van mezelf en Perbet: dat is de droomaanvaller van Gent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck verlangt bij KAA Gent héél wat van zijn centrumaanvallers, vraag dat maar aan jongens als Kalifa Coulibaly en Jérémy Perbet. Niet iedere spits die de jongste jaren in de Ghelamco Arena de revue passeerde, was klaar om te schitteren in het systeem van Hein.

Neem nu David Pollet. De aanvaller ruilde in de zomer van 2014 Anderlecht in voor AA Gent, maar kwam ook bij De Buffalo’s maar moeilijk van de bank. Jérémy Perbet heeft het eveneens lastig bij Gent, al speelde de Fransman wel al een pak meer matchen dan Pollet.

“Ik heb bij Gent net hetzelfde meegemaakt als Jérémy”, zegt David Pollet in een gesprek met La Dernière Heure. “Er werd me gevraagd om meer aanwezig te zijn in de opbouw, in balbezit en mee te spelen op de korte ruimte.”

Mix van Perbet en Pollet

De inmiddels 28-jarige Pollet komt nu opnieuw uit voor Sporting Charleroi. Toch bekijkt hij zijn avontuur bij Gent niet als mislukt. “Weet je wat Gent nodig heeft? Een mix van Jérémy Perbet en David Pollet. En dan heeft het zijn droomaanvaller beet", besluit de spits met een straffe uitspraak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties